Valberedningen behöver Din hjälp

Till dig som är medlem i Älmhult Linnébygdens Ridklubb!

Nuvarande styrelse har under 2013 tagit ut en stark riktning mot framtiden för att utveckla föreningen mot sin vision. Vill Du vara med och bidra till att vi uppfyller våra mål?
Klubben har en omfattande verksamhet och behöver ideella krafter i styrelsen, tävlingssektionen, anläggningssektionen, webbsektionen, sponsorsektionen och cafeteriasektionen. Har du tid och känner att du vill bidra i några av dessa grupper? (Ungdomssektionen har sitt eget årsmöte).
Vi i valberedningen vill ha din hjälp med att föreslå personer som kan jobba i klubbens styrelse under 2014. Om du eller någon du känner vill vara med och påverka så vill vi veta det!

Självklart tar vi gärna emot förslag på representanter till de övriga sektionerna också. 

Man kan vara med i styrelsen
Flera i årets styrelse har mandatperiod kvar eller har lovat ställa upp för ytterligare ett år, men det behövs ytterligare någon ordinarie styrelseledamot och vi behöver välja in flera suppleanter. Vill du vara med att hjälpa och driva ridklubben mot framtiden hör av dig.

Man kan vara med i tävlingssektionen
Tävlingssektionen har under årens lopp utvecklat klubben som tävlingsarrangör och vi är idag en populär tävlingsklubb, känd för att vara duktiga och att vi alltid har mycket trevliga funktionärer. De flesta är kvar, men vi vill gärna få in fler som kan hjälpa till med klubbens tävlingsverksamhet. Är man ny i tävlingssektionen hjälps man åt med ”inskolning”.

Man kan vara med i anläggningssektionen
Vår anläggning är vår stolthet och den vill vi vårda på bästa sätt. Våra vaktmästare gör mycket, men det finns mycket annat som behöver fixas och som inte hinns med i det vanliga jobbet. Det kan vara att spika och hamra, röja sly med röjsågen, bygga grillplats, dagar när vi gemensamt städar eller gör annat och som t.ex. att hjälpas åt med att stängsla en ny hage. 

Man kan vara med i cafeteriasektionen
Cafeterian är central framför allt under våra tävlingsdagar då vi erbjuder fika, smårätter och dagens rätt till tävlande, besökare och våra funktionärer. Om vi är tillräckligt många kan vi också ha öppet fler kvällar i samband med häst och ryttarutbildningar. Uppdraget innehåller allt från planering inför större evenemang, handla varor och enligt rullande schema kunna vara på plats och sälja vid dessa evenemang. Sektionen får gärna bli större, är vi många blir det roligare och lättare. 

Valberedningen behöver allas hjälp! 

Senast den 15 februari 2014 vill vi ha ditt förslag 

Med vänlig hälsning

Valberedningen för
Älmhult Linnébygdens Ridklubb 

Joakim Wäppling                               Jennie Simon
070-6051257                                       070-2129216
joakim.wappling@ikea.com             gwenjen70@hotmail.com      

Roosevelt conservatism http://essaysheaven.com in the united states franklin d

Kommentarer inaktiverade.