Att vara funktionär

Att vara funktionär

Att vara med som funktionär på våra tävlingar och evenemang är fantastiskt roligt och ger härliga möjligheter att få lära känna fler av våra medlemmar i klubben, umgås och samtidigt lära sig något nytt. Alla funktionärer får fika/lunch i serveringen som tack för hjälpen

Man behöver inte ha hästvana, det finns massor av uppgifter att hjälpa till med som inte har direkt med hästarna att göra, parkering, kafeteria, grill, kiosk, domartorn, banan, sektetäriat grill etc.  Det finns alltid erfarna funktionärer som vägleder dig. Åldersgräns är 14 år, om du är yngre kontakta vår ungdoms sektion de har oxå aktiviteter under tävlingarna.

På själva tävlings dagarna behöver vi mycket hjälp men även veckan innan tävling finns det att göra. Ett par timmar av din tid gör en stor skilldnad! Om du anmäler  dig som funktionär får du ett email med förfrågan om att ställa upp under en viss tävling då kan du säga ja eller nej och ange vad du vill göra och precis vilka pass du skulle kunna ta, FM, EM eller ett par timmar.

cropped-Nationella-tävl-stämning.jpg

För att läsa mer om olika uppgifter och vad det innebär att hjälpa till, klicka på länken nedan:

ATT VARA FUNKTIONÄR