Ridskolechef och ridlärare sökes

Då Karin kommer att gå vidare till nya utmaningar söker vi nu hennes efterträdare.  Eftersom klubben befinner sig i ett expansivt skede rekryterar vi  Ridlärare och Ridskolechef. Tjänsterna är på heltid, lägst level II.

Läs mera om tjänsten som RidskolechefRidskola_grön

Läs mer om tjänsten som Ridlärare

 

 

Ridskolechef

Älmhult Linnébygdens Ridklubb ligger i södra Småland, har ca 370 medlemmar och en ridskoleverksamhet under expansion. Älmhult erbjuder en internationell miljö i Småland.
Ridskolan är kvalitetsmärkt. Ridklubben satsar på sin ridskoleverksamhet och söker Ridskolechef . Tjänsten utgår ifrån en heltid men kan anpassas efter önskemål.
Ridskolan gör en offensiv kvalitetssatsning med tydliga mål.
I arbetsuppgifterna ingår: personalansvar, ekonomiansvar, undervisning, stalltjänst, utbildning av skolhästar och medlemsservice.

Anläggningen är i gott skick med ett mysigt läge. Ridklubben är en uppskattad tävlingsarrangör. För mer info www.alirk.se

Vi söker dig som är vill leda vår utveckling långsiktigt. Du är positiv, engagerad och har ansvarskänsla. Du är utbildad lägst Svensk Ridlärare level 2 samt har meriter av att leda en verksamhet. Du har ett gott ordningssinne och god samarbetsförmåga. Vill Du bli en av oss? Vill Du utvecklas tillsammans med oss?

Ansökningarna kommer att hanteras löpande, vilket gör att vi gärna läser din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse. Frågor besvaras av Sandra Ruuda 070-317 18 55, sandra.ruuda@ruuda.se.
Ansökan sker genom att skicka ett personligt brev, CV och löneanspråk till Sandra Ruuda enligt mejladress ovan.

Ridlärare 100%

Älmhult Linnébygdens Ridklubb ligger i södra Småland, har ca 370 medlemmar och en ridskoleverksamhet under expansion. Älmhult erbjuder en internationell miljö i Småland. Ridskolan är kvalitetsmärkt. Ridklubben satsar på sin ridskoleverksamhet och söker Ridlärare (100% )med start snarast . Ridskolan gör en offensiv kvalitetssatsning med tydliga mål.

I arbetsuppgifterna ingår: undervisning, stalltjänst, utbildning av skolhästar och medlemsservice. Även viss tjänstgöring på helger ingår. Anläggningen är i gott skick med ett mysigt läge. Ridklubben är en uppskattad tävlingsarrangör. För mer info www.alirk.se

Vi söker dig som är positiv, engagerad och har ansvarskänsla. Du är utbildad lägst Svensk Ridlärare level 2. Du har ett gott ordningssinne och god samarbetsförmåga. Vill Du bli en av oss? Vill Du utvecklas tillsammans med oss?

Ansökningarna kommer att hanteras löpande, vilket gör att vi gärna läser din ansökan så snart som möjligt. Tillträde omgående. Frågor besvaras av Sandra Ruuda 070-317 18 55, sandra.ruuda@ruuda.se.

Ansökan sker genom att skicka ett personligt brev, CV och löneanspråk till Sandra Ruuda enligt mejladress ovan.

Kommentarer inaktiverade.