TERESE GÖRANSSON, ridskolechef och ridlärare 
Terese utbildade sig på Strömsholm 96/97. Arbetade som ridinstruktör och beridare i flera år. Läste sedan till lärare i Växjö och har arbetat som lärare i Älmhult. Terese har tävlat MSV dressyr och 140-hoppning. Har inte hoppat lika mycket på senare år, men kommer att uppta detta mera aktivt nu när hon jobbar fullt ut för klubben.
Kontakt: Therese.Goransson@alirk.se

MIA LARSSON, kanslist och ridlärare
Mia ansvarar för kansliet på ridskolan och hon är ridlärare för barn- och ridlekisgrupper. Mia är barn- och ungdomsledare och har också handikapphandledarutbildning. Även gått Ridsportens affärsskola 2014.
Kontakt: mia.larsson@alirk.se Ärende: Allmänna frågor, uppstallning och egna elever.

LINN BJÖRKMAN, ridlärare SRL3
Linn gick ut hippologprogrammet 2008 och har sedan dess arbetat som ridlärare vid Olofströms Ridcenter. Hon har tävlingsmeriter i dressyr tom Msv B och har tävlat unghästar i hoppning tom 1.20m. År 2013 började Linn arbeta som ridlärare på ridskolan i Älmhult och ht-2017 är hon tillbaka efter sin föräldraledighet.
Linn kommer ursprungligen från Filipstad, Värmland men bor numera i Kyrkhult, Olofström. 
Kontakt: linn.bjorkman@alirk.se 

JOHNNY LANGE, vaktmästare
Johnny hjälper oss främst med allt sånt som hör till på en gård. Han har varit lantbrukare i hela sitt liv, samt jobbat på snickeri och sågverk. Därför har han också ”blicken” för när det är något som måste göras på anläggningen i Bockatorp.
Kontakt: jonny.lange@alirk.se

ANNY BÄCK, timanställd ridledare. 
Har gått ungdomsledarkurs och ridledarkurs 2017. Ridlärare för ridlekis och nybörjargrupper men hoppar även in som vikarie där det behövs. Tränar och tävlar för klubben i både dressyr och hoppning.
Kontakt: anny.back@alirk.se

MILOTT SALOMONSSON, ridlärare
Milott brinner för att utveckla hästar och elever. Driver egen utbildnings- och
tävlingsverksamhet av hopphästar hemma på gården. Tävlar aktivt på 140-nivå.
Började jobba som ridlärare på ridskolan i Älmhult ht-2017.
Kontakt: milott.salomonsson@alirk.se