TERESE GÖRANSSON, ridskolechef och ridlärare 
Terese utbildade sig på Strömsholm 96/97. Arbetade som ridinstruktör och beridare i flera år. Läste sedan till lärare i Växjö och har arbetat som lärare i Älmhult. Terese har tävlat MSV dressyr och 140-hoppning. Har inte hoppat lika mycket på senare år, men kommer att uppta detta mera aktivt nu när hon jobbar fullt ut för klubben.
Kontakt: Therese.Goransson@alirk.se

MIA LARSSON, kanslist och ridlärare
Mia ansvarar för kansliet på ridskolan och hon är ridlärare för barn- och ridlekisgrupper. Mia är barn- och ungdomsledare och har också handikapphandledarutbildning. Även gått Ridsportens affärsskola 2014.
Kontakt: mia.larsson@alirk.se Ärende: Allmänna frågor, uppstallning och egna elever.

LINN BJÖRKMAN, ridlärare SRL3
Linn gick ut hippologprogrammet 2008 och har sedan dess arbetat som ridlärare vid Olofströms Ridcenter. Hon har tävlingsmeriter i dressyr tom Msv B och har tävlat unghästar i hoppning tom 1.20m. År 2013 började Linn arbeta som ridlärare på ridskolan i Älmhult och ht-2017 är hon tillbaka efter sin föräldraledighet.
Linn kommer ursprungligen från Filipstad, Värmland men bor numera i Kyrkhult, Olofström. 
Kontakt: linn.bjorkman@alirk.se 

KAROLINA KARHU, timanställd ridlärare SRL2 
Karolina har efter naturbruksgymnasium med hästinriktning arbetat på olika ridskolor. Karolina är timanställd.

JOHNNY LANGE, vaktmästare
Johnny hjälper oss främst med allt sånt som hör till på en gård. Han har varit lantbrukare i hela sitt liv, samt jobbat på snickeri och sågverk. Därför har han också ”blicken” för när det är något som måste göras på anläggningen i Bockatorp.
Kontakt: jonny.lange@alirk.se

ANNY BÄCK, timanställd ridledare. 
Har gått ungdomsledarkurs och ridledarkurs 2017. Ridlärare för ridlekis och nybörjargrupper men hoppar även in som vikarie där det behövs. Tränar och tävlar för klubben i både dressyr och hoppning.

Kontakt: anny.back@alirk.se