TERESE GÖRANSSON, Ridskolechef och ridlärare from 1/2 2016
Terese utbildade sig på Strömsholm 96/97. Arbetade som ridinstruktör och beridare i flera år. Läste sedan till lärare i Växjö och har arbetat som lärare i Älmhult. Terese har tävlat MSV dressyr och 140-hoppning. Har inte hoppat lika mycket på senare år, men kommer att uppta detta mera aktivit nu när hon jobbar fullt ut för klubben.
Kontakt: Therese.Goransson@alirk.se

MIA LARSSON, kanslist och ridlärare
Mia ansvarar för kansliet på ridskolan och hon är ridlärare för barn- och ridlekisgrupper. Mia är barn- och ungdomsledare och har också handikapphandledarutbildning. Även gått Ridsportens affärsskola 2014.
Kontakt: mia.larsson@alirk.se Ärende: Allmänna frågor, uppstallning och egna elever.

KAROLINA KARHU, Timanställd ridlärare level 2
Karolina har efter naturbruksgymnasium med hästinriktning arbetat på olika ridskolor. Karolina är timanställd, jobbar tisdagar & fredagar och rycker in ibland när någon av de ordinarie ridlärarna inte är på plats. 
Kontakt: karolina.karhu@alirk.se Ärende: Karolina tar emot mail och återbud från egna elever. 

JOHNNY LANGE, vaktmästare Johnny hjälper oss främst med allt sånt som hör till på en gård. Han har varit lantbrukare i hela sitt liv, samt jobbat på snickeri och sågverk. Därför har han också ”blicken” för när det är något som måste göras på anläggningen i Bockatorp.
Kontakt: jonny.lange@alirk.se