Fodervärd

Vi på ridskolan älskar hästar. Vår kärlek och passion till hästar, gör att vi vill ha dem runt oss hela tiden. Brinner du också för våra fyrbenta vänner? Skulle du vilja ha en egen häst men känner att tiden inte räcker till? Då har vi lösningen för dig! 

Ridskolan erbjuder ett avtal mellan befintlig ridelev och ridskolan som innebär att  du har chans att få känna på hur det är att ha egen häst genom att bli fodervärd på någon av skolhästarna. Avtalet innebär, att du som ridelev får en ridlektion i veckan i utsatt fordervärdsgrupp, uteritt på helgen samt vård för sin fodervärdshäst samma dag. Det finns även möjlighet att köpa till 2 st eller 4 st privatlektioner på sin fodervärdshäst i månaden. Avtalet passar bra för dig som vill nå dina mål inom ridningen eller bara känner att du är ute efter det lugn och den avkoppling som en stallvistelse ger i en ganska stressig vardag. 

Vid intresse av att bli fodervärd, fyller man i en förfrågan samt ett önskemål av skolhäst till sin ridlärare. 

Prislista
Småhästar: bas: 900 kr/mån
                      2 privatlektioner: 1180 kr/mån
                      4 privatlektioner: 1660 kr/mån

Juniorer: bas: 1300 kr/mån
                  2 pivatlektioner: 1520 kr/mån
                  4 privatlektioner: 2020 kr/mån

Seniorer: bas: 1500 kr/mån
                  2 privatlektioner: 1800 kr/mån
                  4 privatlektioner: 2400 kr/mån

She didn’t pay to write essay meet more information know what she was going to do without her fun-loving husband to keep her laughing