Ridlärarvikarie sökes

Älmhult Linnébygdens Ridklubb söker Ridlärare 50-100 %

Älmhult Linnébygdens Ridklubb ligger i södra Småland, har ca 370 medlemmar och en ridskoleverksamhet under expansion. Älmhult erbjuder en internationell miljö i Småland.

Ridskolan är kvalitetsmärkt. Ridklubben satsar på sin ridskoleverksamhet och söker vikarierande Ridlärare (50-100% ) med start snarast. Tjänsten är ett graviditetsvikariat. Ridskolan gör en offensiv kvalitetssatsning med tydliga mål. I arbetsuppgifterna ingår: undervisning, stalltjänst, utbildning av skolhästar och medlemsservice. Även viss tjänstgöring på helger ingår.

Anläggningen är i gott skick med ett mysigt läge. Ridklubben är en uppskattad tävlingsarrangör. För mer info www.alirk.se

Vi söker dig som är positiv, engagerad och har ansvarskänsla. Du är utbildad lägst Srl level 2. Du har ett gott ordningssinne och god samarbetsförmåga. Vill Du bli en av oss? Vill Du utvecklas tillsammans med oss? Ansökningarna kommer att hanteras löpande, vilket gör att vi gärna läser din ansökan så snart som möjligt. Tillträde omgående. Frågor besvaras av Karin Svensson 0739 58 99 69, karin.svensson@alirk.se.

Skicka ett personligt brev, CV och löneanspråk till Ordförande: Ulf Almblad, ulf.almblad@ikea.com

 

Kommentarer inaktiverade.