Nya styrelsen hälsar

Då var en ny styrelse på plats för 2018. Vi hoppas att ni är lika taggade som vi är för det kommande året.

Som ny ordförande för klubben tänkte jag presentera mig själv lite kort. Jag har suttit i styrelsen sen 2013 och har sedan dess hunnit med få tre barn varav de två yngsta är snart 10 månader. Jag bor med man, barn och hundar i Älmhult men är inflyttad Värmlänning. Jag har ridit på hobbynivå sedan jag var liten men har pga massa ungar fått ta en paus från ridningen, dock hoppas jag att så småningom kunna vara lektionsryttare igen. Det är stora skor att fylla efter Ulf (och även Maria som var ordförande när jag började i styrelsen), men med styrelsens, sektionernas, ridskolans och inte minst medlemmarnas support är jag säker på att vi kan göra ett bra jobb tillsammans!

Ekonomiskt hade vi ett okej år 2017, men det betyder inte att det jobbet är klart, vi måste fortsätta att jobba stenhårt för att hålla resultat på en okej nivå även i år och för att göra det så behöver vi som vanligt eran hjälp. Det kan vara allt från att ha funktionärer på banan under tävlingarna, att sälja hamburgare, hjälpa till att lägga i bryggorna i Möckeln till att hjälpa till på anläggningen när det är något som behöver göras. Vi överlever inte utan det ideella engagemanget och om vi är många som hjälper till så blir det inte så tungt för den enskilda individen.

Vilka som sitter i styrelsen samt vilka de olika sektionerna är kan ni läsa i protokollet från årsmötet. Kontakta gärna någon redan nu om vad just ni kan hjälpa till med! Behöver ni kontaktuppgifter eller mer information är ni även välkomna att höra av er till mig!

Jag är redo för 2018 och jag hoppas att ni också är det!

Hälsningar,
Desirée Ördén
Ordförande Älirk
desiree.haglund@gmail.com

Kommentarer inaktiverade.