Kontaktannons…

Söker bekantskap med dig som vill bli en av oss i gänget som tillsammans gör våra nationella tävlingar till en succé.
Visste du att vi alltid får beröm för vår trevliga funktionärer och därför vill vi att du ska bli en av oss.

Vi behöver din hjälp den 9,10 och 11 augusti då vi har våra fantastiska tävlingar.  Ovana inget hinder, vi lovar att ta väl hand om dig och hjälpa dig tillrätta under tävlingarna.
Exempel på vad vi behöver hjälp med:

parkeringsvakt (=  första kontakten, det är när man anländer man får sitt första intryck av oss)

ta emot våra gäster och visa tillrätta t.ex. var man ska stå vid tävlingsuppstallning (= alltid uppskattad för när man kommer till en tävlingsplats vill man gärna få lite vägledning och känner sig då extra välkommen)

på tävlingsbanan och kratta och lägga upp bommar om de rivs (spännande att se de fina ekipagen på nära håll) eller också på framhoppningsbanan eller vid in eller utsläppet

hjälpa till i cafeterian, här finns allt mellan att hålla i frukostbuffén om man är morgonpigg, småprata med våra gäster, hjälpa till i serveringen eller varför inte vara grillmaster

Detta är bara exempel på olika saker vi gör tillsammans. Vi kan lova att vi har trevligt tillsammans, bli en i gänget med oss !
Låter det spännande? Hör i så fall av dig till Susanne Brehmer tel 070-355  7700 eller om du är specifikt intresserad av att hjälpa till i cafeterian hör av dig till Kristina Wirland Svensson 070-834 6304.
Kan du alla dagarna är det toppen, men vi är lika glada om du hör av dig och kanske bara kan vara där en halv eller heldag.
(Du som brukar vara med hör gärna av dig också, så att Susanne och Kristina vet att de kan räkna med dig.) Det finns också möjlighet att lämna din kommentar här nedan.

Tävlingssektionen

 

Sofia2_25cm

An isolated virus is biologically inert, and yet it https://samedaypaper.org has a genetic program written in the universal language of life

Kommentarer inaktiverade.