Ulf Almblad, Ordförande
Nybygden, Älmhult Mobil: 073-232 1873
Nygammal i styrelsen bl.a. som ordförande och vice ordförande under perioden när klubben byggdes upp med bl.a. renovering av bostadshuset, bygge av privatstallet och när ridskolan var utlagd på entreprenad.
Desirée Ördén, Vice ordförande
Jonsgatan 2, 343 32 Älmhult Mobil: 070-485 5879 desiree.haglund@gmail.com
Jag är en Värmlänning som flyttade till Älmhult för några år sedan och som i samma veva tog upp mitt gamla intresse, ridning och hästar. Idag kan jag inte förstå hur jag som 15-åring tyckte att det fanns saker som var roligare. Jag ser fram emot att vara en del av styrelsen och få en bättre insikt och att hjälpa till att göra Älmhult Linnébygdens Ridklubb till en ännu bättre klubb!
Cecilia Lodelius, kassör
Ormakulla Bockatorp 1, 343 90 ÄLMHULT Mobil: 0705-666 993 cessan.lodelius@gmail.com
Jag har hållt på med hästar sedan 1983, har tävlat hoppning upp till 120-klasser, och även fött upp halvblod på hobbynivå. Numera har jag ingen egen ridhäst, men äger tillsammans med mina barn knabstrupperponnyn Rughavens Gaia.Jag engagerar mig i ridklubben och styrelsen för att jag vill bidra till att behålla och stärka den ”Älmhultsanda”
Joakim Käll, Sekreterare
Tel: 0476-16247, E-post: Jallkall@hotmail.com
Inte så bra på hästar men en rackare på att grilla korv och hamburgare. Gillar att vara med där det händer.
Kristina Wirland Svensson, vice sekreterare
Mobil: 0708-346304
Älskar att vara i Bockatorp! Återupptog lektionsridandet efter 25 års uppehåll. Har aldrig haft egen häst men däremot lånat ponny under ett par somrar i yngre tonåren. Har bland annat om hand om cafeterian och klubbshoppen utöver styrelseuppdraget.
Per Gill, Styrelseledamot
Skånevägen 1, 343 34 Älmhult. Tel: 0476-16675, 070-5106021,
e-mail: ajakeri.gill@telia.com
Ridsportvän med erfarenhet från -70 talet. Har pysslat med det mesta inom sporten: klubbordförande, B-domare i hoppning, distriktsordförande i Småland, tävlingsansvarig i både hoppning, dressyr och bl.a. SM i körning ponny och är ledamot av föreningssektionen i Småland. Engagerad i klubben sedan 2005 med olika uppdrag: ordförande, valberedningen och tävlings-
sektionen. Har väl aldrig varit intresserad av att ”sitta” på hästryggen, utan har försökt jobba ideellt och hjälpa till inom föreningen. Har en dotter som tävlade ponny/häst, mest inom fälttävlan. Kan dock själv stoltsera med att inneha Ridborgarmärket från 1991, samt några gymkanaritter i unga år.
Anny Bäck, styrelsesuppleant

anny_96@hotmail.se

Jag har hållit på med hästar sen jag var liten och jag började rida på ridskolan när jag var ca 8år. Jag är i stallet nästan
alla dagar i veckan, både i privat- och i ridskolestallet. Tävlar och tränar i både hoppning och dressyr och hoppas
på vidare utveckling under 2016.

Anna Rix Grönvall, styrelsesuppleant

”Ponnymamma” med dotter som tränar och tävlar dressyr i första hand och hoppning ibland. Har själv varit ponnyryttare i ungdomsåren och deltagit i körtävlingar som kusk och groom.  Rider numera i skogen lite sporadiskt när tillfälle ges.

Rix.gronvall@hotmail.com

Nelly Gustafsson, Styrelsesuppleant

Hästar har alltid varit mitt största intresse, stallet och ridklubben har helt enkelt varit mitt andra hem under hela min uppväxt. Under de senaste åren har jag ridit på lektion i en grupp inriktad på hoppning, vilket i sin tur lett till att jag fått möjligheten att tävla lektionshäst både i hoppning och dressyr. Utöver det har jag även ridit en del privathästar både på och utanför klubben. Då mitt hjärta klappar lite extra för just hoppning, hjälper jag gärna till som funktionär på banan eller i domartornet när vi arrangerar våra omtyckta hopptävlingar.

nenne.g16@hotmail.com