Ulf Almblad, ordförande
Kontakt: 073-232 1873

Nygammal i styrelsen bl.a. som ordförande och vice ordförande under perioden när klubben byggdes upp med bl.a. renovering av bostadshuset, bygge av privatstallet och när ridskolan var utlagd på entreprenad.

Desirée Ördén, vice ordförande
Kontakt: 070-485 5879
desiree.haglund@gmail.com

Jag är en Värmlänning som flyttade till Älmhult för några år sedan och som i samma veva tog upp mitt gamla intresse, ridning och hästar. Idag kan jag inte förstå hur jag som 15-åring tyckte att det fanns saker som var roligare. Jag ser fram emot att vara en del av styrelsen och få en bättre insikt och att hjälpa till att göra Älmhult Linnébygdens Ridklubb till en ännu bättre klubb!

Cecilia Lodelius, kassör
Kontakt: 070-5666993
 cessan.lodelius@gmail.com

Jag har hållt på med hästar sedan 1983, har tävlat hoppning upp till 120-klasser och även fött upp halvblod på hobbynivå. Min nuvarande häst Challe (Bon Chance) är en av mina egna uppfödningar.
Jag engagerar mig i ridklubben och styrelsen för att jag vill bidra till att behålla och stärka ”Älmhultsandan” i klubben.

Anna Rix Grönvall, sekreterare
Kontakt: 070-580 75 31, rix.gronvall@hotmail.com

”Ponnymamma” med dotter som tränar och tävlar dressyr i första hand och hoppning ibland. Har själv varit ponnyryttare i ungdomsåren och deltagit i körtävlingar som kusk och groom.  Rider numera i skogen lite sporadiskt när tillfälle ges.

Joakim Käll, vice sekreterare
Kontakt: 0476-16247
jallkall@hotmail.com

Inte så bra på hästar men en rackare på att grilla korv och hamburgare. Gillar att vara med där det händer och ansvarar just nu för klubbens kafeteria ”Krubban”.

Nelly Gustafsson, ledamot
Kontakt: 070-1498030
98nelgus@gmail.com

Hästar har alltid varit mitt största intresse vilket gjort stallet och ridklubben till mitt andra hem – att engagera sig i klubbens styrelse känns därför som en självklarhet! Under de senaste åren har jag ridit på lektion i en grupp inriktad på hoppning, vilket i sin tur lett till att jag fått möjligheten att tävla lektionshäst både i hoppning och dressyr. Utöver det har jag även ridit en del privathästar både på och utanför klubben. Då mitt hjärta klappar lite extra för just hoppning, hjälper jag gärna till som funktionär på banan eller i domartornet när vi arrangerar våra omtyckta hopptävlingar.

Karoline Karlén, ledamot

Britt-Louise Elversson, suppleant
Kontakt: 070-3725811
elverssonbrittlouise@gmail.com

Jag är Skåning och mamma till två häst-flickor och jag har varit engagerad i ridklubben till och från sedan 2000. På dagtid jobbar jag på IKEA och på min fritid är jag gärna nära djur och natur.
I mitt engagemang i ridklubben värnar jag om bra ledarskap, att engagera människor och förverkliga drömmar.

Alma Gustafsson, suppleant
Kontakt: 073-0921176