Intresseanmälan – dressyträning för Catrin Henriksson

Catrin Henriksson 
Catrin Henriksson har jobbat med hästar på heltid sedan 1989 och är både tränare (B-tränare) och domare i dressyr (Medelsvår B-domare och överdomare) samt medlem i Svenska Dressyrtränarklubben. Catrin har tränat och tävlat hästar utomlands då hon under perioder jobbat i olika tävlingsstall för dressyrhästar. Catrin är diplomerad hästmassör och sadelinprovare. 

Catrin är noggrann i allt hon gör, hennes arbete präglas av struktur och hög kvalité. Hon är genuint engagerad och vill hjälpa andra att bli bättre ryttare. För närvarande ligger fokus på utbildning och träning av elever samt fortsatt utveckling av DRESSYRGÅRDEN och DRESSYRSHOPPEN. Catrin undervisar ridning på svenska, engelska, franska och spanska och har förberett samt utbildat elever upp till FEI klasser. 

Träningar för Catrin
Plats: Stora ridhuset, fredag varannan vecka. 
Pris: 450 kr/ekipage, 45 min + resekostnad. 
Anmälan: Till Mia Larsson mia.larsson@alirk.se. Anmälan är bindande. Ange namn, personnummer (10 siffror) adress, telefon, samt mejladress för e-faktura. Pappersfaktura debiteras med 50 kr. 
OBS! Minst 6 st ekipage krävs för att träningen ska dras igång. Vid 6 ekipage kommer resekostnaden för varje ekipage vara 150 kr/per tillfälle. 

Kommentarer inaktiverade.