Inbjudan till alla unga medlemmar

Hej alla fantastiska rid-ungdomar!Diverse bilder 2005 020

Kicki Moln är en tjej som jobbat med stalltjejer under flera år och varit engagerad av Smålands Ridsportförbund. Hon kommer till Älmhult för att hjälpa oss att hitta en väg framåt. Jag skulle bli väldigt glad om ni alla vill hjälpa oss med era erfarenheter och uppfattningar och på så sätt hjälpa mig och övriga i styrelsen att förstå hur vi skall jobba framöver. Som tack för hjälpen tänkte vi bjuda på pizza och en trevlig kväll tillsammans.

Bakgrund
Vi i ridklubbens styrelse behöver er hjälp med tankar och idéer! Sedan många år tillbaka har vi haft en liten grupp ungdomar som lagt ner ett fantastiskt arbete i klubben och i ungdomssektionen. Problemet tycks dock vara att behålla gruppen över tid och istället har en ny grupp fått ta vid och snart har den ersatts med en ny.

Huvudstyrelsen har ett stort ansvar för detta och vi har inte agerat och vi har säkert inte heller stöttat er ungdomar tillräckligt. Förmodligen har vi helt enkelt inte förstått vad som pågått utan bara varit åskådare och förhoppningsvis ändå uppskattat det ni gjort.

Under några veckor har vi diskuterat hur vi kan vända på den här trenden och på senaste styrelsemötet beslöt vi att bjuda in er tidigare representanter från senare års ungdomssektioner. Vi behöver förstå hur ni ungdomar tänker och vad det är som gör att vi har så förhållandevis stor omsättning på representanter. 

Välkommen till cafeterian onsdagen den 13 maj kl 18.00. Ta gärna med dig en kompis! 

Anmäl dig till Mia senast vid lunch den 13 maj så vi kan beställa pizza efter dina önskemål.

Ulf Almblad
Ordf Älmhult Linnebygdens Ridklubb

Kommentarer inaktiverade.