Föreläsning av Madeleine Almqvist, ung ledare på riksnivå

 Madeleine Almqvist från Växjö har precis avslutat Hälsa & Idrottsprogrammet och har under året jobbat med ett projektarbete där hon har genomfört uppskattade föreläsningar för ridklubbar. Syftet har varit att motivera ungdomsledare till fortsatt ideellt engagemang.

Tisdagen den 24 september kl.18.00 kommer Madeleine till Älmhult Linnébygdens Ridklubb och håller sin föreläsning där hon pratar om följande:  

  • Hennes egen väg inom ridsporten. Vad har engagemanget gett henne?  
  • Hur fostrar Ridsporten ledare? Goda exempel och namn på dagens framgångsrika ledare med ridsportbakgrund.  
  • Vad motiverar ideella ledare inom ridsporten? Tips till unga ledare.

Föreläsningen är gratis och pågår i drygt 1 timme. Vi kommer hålla till i cafeterian.

Medlemmar oavsett ålder är varmt välkomna! Du behöver inte vara ungdom för att uppskatta föreläsningen.

Om Madeleine:

Madeleine har varit aktiv på sin hemmaklubb, Theleborgs Ryttarsällskap, både som ungdomsledare, i ungdomssektionen (TUSS) samt i klubbstyrelsen. 2010 utsågs TUSS till Årets Ungdomssektion i Sverige.

Madeleine har även varit aktiv i Smålands Ridsportförbund, dels som ordförande för distriktets ungdomssektion (DUS) fram till i år. Men även som ungdomsledamot i distriktsstyrelsen.

Idag sitter Madeleine som ledamot i Svenska Ridsportförbundets centrala ungdomssektion samt som ledamot i förbundsstyrelsen på Ungdomsmandat.

Föreläsning Madeine Almqvist

Artikel lesen ghostwritinghilfe.com/bachelorarbeit-schreiben-lassen/ die zusammenfassung bei der zusammenfassung handelt es sich um eine form des argumentativen sachtextes

Kommentarer inaktiverade.