Ett stort och hjärtligt TACK till alla funktionärer vid helgens tävlingar!

quiksilverDet är med stor ödmjukhet jag på detta sätt tillsammans med styrelsen och Tävlingsledningen vill tack alla er som ställde upp som funktionärer vid tävlingen som slog alla tidigare rekord! Många av er tog semester för att kunna bidra och andra var där trots att det fanns så mycket annat att ägna sig åt denna fantastiskt fina sommar helg.

Jag bad Malin Baryard ge oss några kreativa förbättringsförslag. Hennes svar var:
” Ett fantastiskt bemötande, en jättefin anläggning, ett perfekt underlag och personal som hela tiden jobbar för de bästa förutsättningarna, jag kan tyvärr inte ge er några förbättringsideer”.
Arnold Assarsson: ”Vilken fantastisk anläggning och en personal som snabbt och effektivt hela tiden ligger steget före utan minsta stress. En av årets höjdpunkter!”

Vi vet ännu inte hur tävlingarna slutade rent ekonomiskt men att vi slog förra årets resultat med råge är klart. Cafeterian nådde nästan 100.000 i omsättning – Fantastiskt. Det betyder också att vi nästa år har en ännu större utmaning! Att bibehålla denna nivå kommer att kräva ännu större ansträngningar och ännu mer planering.

Du som var funktionär kommer inom den närmaste tiden att bli inbjuden till en kvällsbuffe på IKEA Värdshus torsdagen den 24 september som ett tack för dina insatser. Notera detta datum tillsvidare!

Stort Tack!

Ulf Almblad ordförande och tävlingsledningen för

ALMBLAD ULF - FaceÄlmhult Linnébygdens Ridklubb

Kommentarer inaktiverade.