Det finns frågor om anläggningskortet

Inloggning till klubbens sharepoint (som är ytan för all arbetsplanering i klubben) är att aktiviteterna är många och det blir inte överskådligt om allt läggs på hemsidans kalender. Kalendern på hemsidan är till för att informera om medlemsaktiviteter på längre sikt.

Total planering
Den totala planeringen av träningar, clinics, privatlektioner och ridskolan görs i vår sharepoint och det är genom denna man ser aktuell information.
Väljer man att köpa anläggningskort för månad, termin eller år kan man enkelt via sin dator eller smarttelefon gå in och få aktuell information om vilka ridhus som är bokade vilka tider, dag för dag. 
Vill man köpa ridhuskort per gång  kan man göra på två  sätt:

  • Ringa och fråga om ridhuset är ledigt just nu, men är ridlärarna upptagna av lektioner eller träningar kan det vara svårt att få direkt besked.
  • Eller kan man köpa ett eller flera engångskort på en gång och då få samma inloggningsuppgifter som när man löser anläggsningskort för längre period och få tillgång till sharepoint.

Målet är att nå ut med uppdaterad  information dag för dag, inte att försämra för någon. Läs mera här

However, as parents and mentors our problem is a paradox it’s hard for a student to get good at doing something he doesn’t like how to write an essay to get into college to do, because to get better, he has to do it

Kommentarer inaktiverade.