Årsmöte & clinic för Douglas Lindelöw

Måndagen den 12/2 bjuder styrelsen in alla medlemmar till årsmöte mellan 17.00-20.00. Som uppstart på mötet, kommer styrelsen bjuda på smörgåstårta samtidigt som landslagsryttaren Douglas Lindelöw kommer att hålla i en clinic sponsrad av smålandsidrotten! 

Under denna clinic, kommer Douglas att visa uppsutten ridning men även träna några av klubbens tävlingsryttare.
För att kunna beräkna hur stort intresset är och OM vi ska öppna upp möjligheten för andra klubbar att köpa biljetter till clinicen vill vi att ni gör en anmälan till Cecilia Lodelius Backlund: cessan.lodelius@gmail.com senast den 8/2. 

Under årsmötet kommer vi presentera allt från pris så som ”Årets ryttare” och ”Fire’s minnespris” samt information kring det kommande och gångna året. 

Styrelsen skulle även vilja passa på att påminna våra medlemmar om att betala medlemsavgiften/årsavgiften för det kommande året. Medlemsavgifterna kan betalas in via swish: 123 311 47 74 eller bankgiro: 476-8537.  Ange namn och personnummer vid betalning.

Medlemsavgifter 2018:
Junior, tom 18 år 255 kr
Senior    355 kr
Familj    800 kr (boende på samma adress).

Vi hoppas att ni alla vill ta del och påverka hur vi kan skapa en ännu bättre klubb tillsammans. Vi ses den 12:e februari!!

Lånad bild på Douglas Lindelöw

/Styrelsen 

 

Kommentarer inaktiverade.