Jullovet 2016

Hästar i vinterhageVarmt välkomna att anmäla er till jullovets härligaste aktiviteter. Eller varför inte ge bort som julklapp i form av ett present-kort. Kom ihåg att all anmälan är bindande och avgifterna faktureras. Till vissa aktiviteter är platserna begränsade och se därför till att anmäla dig i god tid så att du får möjlighet att delta.

 

JULPYSSEL I STALLET                                                                                     
Hjälp oss att göra julfint till hästarna! Vi träffas i stallet och pyntar hästarnas boxar och spiltor. Vi avslutar dagen med fika. Ridskolan tillhandahåller med ”hästsäkert” julpynt.

Nivå: Alla nivåer
När: 23 December  
Tid: 10.00 – 13.00
Pris: 80 kr                                  
Ridlärare: Mia Larsson

IGENRIDNINGSTILLFÄLLE
27 december
Kl 18.00-18.45 Nybörjare vit barn/vuxen
Kl 19.15-20.00 Vuxen grön

28 December.
Kl 18.00.18.45 Grön vuxen/ungdom/barn 
Kl 19.15-20.00 Röd/gul/blå  Avancerad

Bokning sker via ridskolan, tänk på att det endast är ridning vid dessa tillfällen. (ingen teori) 

EGEN HÄST-DAG
Vill du prova på hur det är att ha egen häst för en dag? Då är detta aktiviteten för dig! Under denna dag har du en häst du tar hand om, som din egen. Du får mocka, väga upp mat, fodra, pyssla med din häst, teoriundervisning samt rida. Egen lunch och mellanmål medtages. Anmälan sker till ridlärare.

Nivå: Alla nivåer
När: 28 December  
Tid: 7.00-14.00
Pris: Junior 225 kr, Senior 275 kr
Ridlärare: Mia Larsson

HOPPKURS
Vill du träna extra hoppning under julledigheten? Vi har ett teoripass med fika och ett ridpass per dag med fokus på ryttarens sits över hinder och banhoppning.

Nivå: Grön nivå och uppåt
När: 29-30 December
Tid: 17.30-20.30
Pris: Junior 600 kr, Senior 650 kr
Ridlärare: Johanna Larsson

NYÅRS – MINIHOPPNING
Var med och hoppa in det nya året med din favorithäst! Klasser från bom på marken, ledare får användas. Gemensam framridning inför varje klass.                  
OBS! Innan ni anmäler er, prata med er ridlärare om vilken häst och klass som är lämplig.

Nivå: Alla nivåer
När: 30 december 2016
Tid: Samling och bangång 9.00       
Första start 10.00
Pris: 100 kr/start
Ridlärare: Mia Larsson

DAGRIDLÄGER
Sommarens favorit repris – Dagridläger i två dagar! Ridlägret innehåller två ridpass per dag, ett teoripass, avsuttna aktiviteter, lunch, fika en massa hästmys och stallpyssel.

Nivå: Alla nivåer
När: 2-3 Januari
Tid: 8.00-16.00
Pris: 900kr

DRESSYRKURS
Vill du träna extra dressyr under julledigheten? Vi har ett teoripass med fika och ett ridpass per dag med fokus på ryttarens sits, framåtbjudning och lösgjordhet.

Nivå: Vit nivå och uppåt
När: 3-4 Januari
Tid: 17.30 – 20.30
Pris: Junior 600 kr, Senior 650 kr
Ridlärare: Terese Göransson

Anmälan: Anmälan är bindande och görs till din ridlärare på teorilektionen eller via mejl till ansvarig ridlärare. Detta gäller både ridskoleryttare och dig med egen häst. Ange deltagarens namn, adress, mejladress och fullständigt personnummer. Du som har egen häst beskriver kort ekipagets nivå. Du har möjlighet att daguppstalla din häst gratis i våra fina uteboxar. Frågor besvaras av ansvarig ridlärare via mejl. mia.larsson@alirk.se johanna.larsson@alirk.se

Avgiften faktureras. Genom din anmälan godkänner du att följa ridskolans gällande villkor (se hemsidan). Minderårigas anmälan görs av målsman.

Varmt välkommna!